NsN™ Islamic Learning Centre

"Keseimbangan pembelajaran sepanjang hayat."



NsN Islamic Quranic & Home Tuition

NsN Islamic Quranic & Home Tuition merupakan sebuah konsultan 'home-tuition' yang bernaung di bawah syarikat NsN Learning & Consultancy iaitu sebuah syarikat 100% Bumiputera Muslim yang berdaftar secara sah melalui Surahanjaya Syarikat Malaysia (Nombor Pendaftaran: 002497823-P).

  • HOME Q​URA​N
  • HOME TUITION

You all antara ibu ayah yang teringin nak experience perasaan macam ni?

"Subhanallah. Lepas join kelas ni, saya dan anak² saya daripada tak kenal huruf langsung sampai dah boleh ngaji Quran lancar. Siap dengung, panjang, pendek semua dah elok dah. Takde sangkut²!"

ANDA MACAM NI JUGAK KE?

  • check
    Anda golongan BERKERJAYA?           
    “ Ye. Balik kerja tu rasa letih sangat.. ”
  • check

    TAKDE MASA nak tengok anak mengaji atau belajar mengaji lepas balik dari kerja?

     “ Ye la, balik je dari kerja nak kene masak, nak urus rumah lagi, hmmm... “             
  • check
    TAKDE TEKNIK yang sesuai untuk belajar atau mengajar anak-anak mengaji?                                                              “ Bukan la tak reti ajar anak sendiri.. Cumanya dengan anak sendiri ni, dorang tak heran kite ajar,  last2 kite yang naik tangan, terus takde mood nak ajar.. Kite ni pun dah makin meningkat usia, nak belajar mengaji pun segannn... ”
  • check

    Risau KESELAMATAN diri dan anak-anak kalau belajar mengaji di luar?                                                                         

      “ Risau la jugak. Sebab tak nampak betul ke idok dia belajar tu. Entah dengan siapa dia berkawan.. Kang tak pasal2, masalah gejala sosial pulak.. ”
  • check
    Nak kami BANTU dari sudut bacaan Al-Qur'an, hukum tajwid dan fardhu ain?
     “ Eh, mesti la nak kalau kene pada harganya.. ”                                                      

"YA ALLAH, BESTKAN  KALAU KITA PANDAI MENGAJI."

  • check
    Hubungan dan ukhuwah kekeluargaan makin erat dan dan dilimpahi sakinah mawardah. Seronoknya!
  • check
    Boleh bacakan quran untuk arwah mak ayah.  
  • check
    Doakan semoga mereka sentiasa ditempatkan di kalangan orang beriman. InsyaAllah.
  • check
    Dapat sentiasa beramah mesra dengan jiran-jiran dan mengeratkan silaturahim dengan sahabat handai.
  • check
    Dan, kita boleh juga menyebarkan ilmu yang kita ada kepada umat islam yang lain.

JOM TENGOK APA KATA MEREKA.

 Puan Marina 

 KAJANG 

quote-left

"Alhamdulillah, perkembangan yang positif. Dengan pencerahan tajwid, anak2 cepat faham sebab tutor NsN bagi penerangan secara khusus kepada setiap seorang anak2 saya mengikut peringkat umur diorang"

quote-right

 Puan Emilia 

 CHERAS

quote-left

Anak akak nampak seronok. Cara ustazah mengajar pun akak dengar sesuai untuk anak yang sedang remaja.

quote-right

EH, APA YANG BEST NSN ISLAMIC NI?

  • check
    Kami datang KE RUMAH anda.
  • check
    JIMAT MASA, JIMAT TENAGA, LEBIH SELAMAT!
  • check
    Anda boleh MENILAI SENDIRI prestasi pembelajaran kerana rekod rumusan pembelajaran dan perkembangan            disediakan. Lebih MUDAH monitor perkembangan.
  • check
    Belajar secara SANTAI dan SERONOK. SAY NO TO MALU-MALU!
  • check
    Minimum 1 jam, maksimum 2 jam satu sesi.
  • check
    Pembelajaran Al-Qur'an 'face-to-face', '1-to-1'. Sangat FOKUS! Nak bertanya secara PERSONAL?? Kini lebih mudah.
  • check
    Masa FLEKSIBEL! Terpulang kepada anda untuk memilih pada awal pendaftaran.
  • check
    Fardu ain juga disediakan mengikut permintaan. Pembelajaran MENGIKUT KEPERLUAN anda!

APA YANG KAMI TAWARKAN?

LOKASI KAMI.

SELANGOR / KUALA LUMPUR

NEGERI SEMBILAN

MELAKA

JOHOR

Tak sabar nak start kelas? Whatsapp je pegawai kami terus sebab tutor kami sangat TERHAD! Klik je LINK kat bawah ni dan kami akan reply sepantas kilat ikut turn, ok!

Selangor, Kuala Lumpur, WP.Putrajaya

N. Sembilan, Melaka, Johor